Vboi

8 november 2018Nog twee weken!

Met nog twee weken te gaan, komt het VBOI Congres wel heel dichtbij! Wij zijn er klaar voor om op missie te gaan! Voor de deelnemers hebben we de belangrijkste zaken op een rijtje gezet:

Datum, tijd, locatie
De 26e editie van het VBOI Congres vindt plaats op woensdag 21 november a.s. van 12.00 uur tot 18.30 uur. De locatie is het Nationaal Militair Museum in Soest, een nieuw en duurzaam gebouw dat op fraaie wijze de betekenis van de Nederlandse krijgsmacht toont.

Bekijk de trailer!

Thema en sprekers
Digitale duurzaamheid loopt als rode draad door het VBOI Congres. Nadat we vorig jaar al gasloos gingen, gaan we nu nog een stap verder. Graag wisselen we met jou en je vakgenoten van gedachten hoe we onze gebouwen nóg meer kunnen verduurzamen. Dit doen we samen met een aantal boeiende sprekers, zoals Helga van Leur (dagvoorzitter) en luitenant-kolonel Paul de Heul van Defensie. Ook krijg je een presentatie van Heijmans, die als ontwerper, bouwer, onderhoudspartij en exploitant verantwoordelijk is voor het Nationaal Militair Museum. En in het kader van de Sustainable Business Challenge zullen twintig studenten en young professionals hun ideeën presenteren over verduurzaming in de gezondheidszorg.

Het programma:

Netwerkbeurs
Gedurende de middag krijg je meerdere malen de gelegenheid om de netwerkbeurs te bezoeken. Deze beurs is de gelegenheid bij uitstek om met vak- en branchegenoten kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Ook kun je de stands bezoeken, waarin diverse VBOI bedrijfsleden zich aan je presenteren. Wil je weten welke bedrijfsleden aan de beurs deelnemen? Bekijk het overzicht! Het is helaas niet meer mogelijk om als bedrijfslid een stand te huren.

Aanmelden als bezoeker?
Schrijf je in als bezoeker via het online aanmeldformulier. De entree is gratis, ook voor niet-leden!
inschrijven als bezoeker

Naar overzicht