Vboi

16 oktober 2018Programma en eerste sprekers VBOI Congres

Een gevarieerd programma en interessante, enthousiaste sprekers. Dat kun je verwachten tijdens het 26e VBOI Congres op 21 november a.s. 

Gevarieerd programma
Het congres wordt geopend door niemand minder dan Helga van Leur, die als dagvoorzitter meerdere malen het woord zal nemen. Na de opening zal Jan-Martien Touw, voorzitter van de VBOI, de jaarvergadering leiden. Vervolgens zullen verschillende sprekers en interactieve workshops elkaar afwisselen, allemaal gericht op het thema ‘digitale duurzaamheid’. Uiteraard krijgt ook de bijzondere locatie, het Nationaal Militair Museum, volop aandacht.

Heijmans trapt af
De eerste sprekers op het VBOI Congres zijn commercieel manager gezondheidszorg René Bont, projectleider museum Laurens Timmerman en business developer Joep Grosveld. Allen zijn werkzaam bij Heijmans, die als ontwerper, bouwer, onderhoudspartij en exploitant verantwoordelijk is voor het  Nationaal Militair Museum. Vanuit die ervaring vertellen René en zijn collega’s over de locatie, in relatie tot het thema digitale duurzaamheid. Daarbij staan zij stil bij de vraag: hoe draagt digitalisering, waaronder gebouwautomatisering, bij aan het creëren van een duurzame samenleving?

René Bont
René Bont
 Laurens Timmermans
Laurens Timmermans

Interesse? Meld je aan!

Wil je weten hoe onze sprekers invulling geven aan het gevarieerde programma? En tegelijkertijd kennismaken met 250 vak- en branchegenoten? Meld je aan als bezoeker! De toegang is gratis, ook voor niet-leden. Direct aanmelden!

Bedrijfslid? Meld je hier aan voor een bedrijfsstand!
Aanmelden als standhouder 

Naar overzicht