Vboi

23 oktober 2018Studenten en young professionals denken mee over duurzaamheid tijdens VBOI Congres

Studenten en young professionals staan bekend om hun frisse kijk op actuele vraagstukken. En dat is precies de reden waarom twintig studenten en young professionals op 21 november a.s. naar het VBOI Congres komen. Tijdens het congres zullen zij, in het kader van de Sustainable Business Challenge, hun ideeën presenteren over verduurzaming in de gezondheidszorg.

Sustainable Business Challenge
De Sustainable Business Challenge is een nationale business case competitie waar in totaal honderd geselecteerde studenten en young professionals werken aan actuele duurzaamheidsvraagstukken voor bedrijven. De business case voor de studenten en young professionals die wij op het congres verwelkomen, komt van Engie in samenwerking met de VBOI. De business case gaat over energiebesparing in de ziekenhuizen en zorginstellingen.

Creatief en vernieuwend
Met hun deelname aan de Sustainable Business Challenge komen de studenten en young professionals tot creatieve en vernieuwende ideeën over verduurzaming in onder meer de gezondheidszorg, wat naadloos aansluit op het thema van het VBOI Congres. Tijdens het congres is er voldoende tijd om met de studenten en young professionals van gedachten te wisselen.

Ben jij er ook bij?
Je kunt je direct aanmelden als bezoeker (leden en niet-leden) of als standhouder (alleen voor bedrijfsleden).

Naar overzicht