Vboi

Wil je lid worden van de VBOI?

Als VBOI-lid heb je toegang tot het totale VBOI-netwerk, kennis en ervaring uit de branche. Ook kun je deelnemen aan ons congres, bedrijfsbezoeken, themabijeenkomsten en/of beursbezoeken. Bovendien heb je inspraak op het beleid van de VBOI. Je werkt mee aan de zichtbaarheid en daarmee belangenbehartiging van de technisch professional in het beheer en onderhoud in zorginstellingen en instituten. Wij onderscheiden instellingsleden en bedrijfsleden. Je kunt ook een donatie doen.

Direct aanmelden als VBOI-lid!

Instellingsleden 
Ben je in loondienst bij een erkende zorginstelling? Dan kun je je aanmelden als instellingslid. Jouw contributie bedraagt € 65,- per kalenderjaar. 

Bedrijfsleden  
Ben je niet in dienst van een erkende zorginstelling, dan behoor je tot de bedrijfsleden. Jouw contributie als bedrijfslid bedraagt € 350,- per kalenderjaar. Wij houden de verhouding tussen instellingsleden en bedrijfsleden zo veel mogelijk in balans. Daarom dien je bij aanmelding van het lidmaatschap een instellingslid aan te dragen. 

Doneren 
Draag je de VBOI een warm hart toe? Dan kun je je ook aanmelden als donateur. Als donateur geef je eenmalig of regelmatig een bijdrage aan de verenigingskas. Hiermee ondersteun je een activiteit of dienst, waaraan je jouw naam kunt verbinden.  Donaties zijn voor één kalenderjaar. Voor donaties en de mogelijkheden daaromtrent neem je contact op met onze ledenadministratie. 

Procedure 
Het lidmaatschap van de VBOI loopt gelijk met het kalenderjaar en wordt telkens stilzwijgend met een jaar verlengd. De algemene voorwaarden zijn na te lezen in onze statuten en huishoudelijk reglement.