Vboi

1 augustus 2018Bedrijfslid? Huur een stand tijdens het VBOI Congres!

Je hebt het wellicht al gezien of gehoord: op woensdag 21 november 2018 houden we voor de 26e keer het VBOI Congres. Dit keer zijn we gelegerd in het Nationaal Militair Museum, waar we met elkaar van gedachten wisselen over digitale duurzaamheid. Een belangrijke missie, die we samen met onze leden en andere geïnteresseerden aangaan.

Ben je bedrijfslid? Dan kun je op een bijzondere manier deel uitmaken van deze missie, met een eigen stand tijdens het congres. Daarmee heb je de ultieme mogelijkheid om, omringd door technische topstukken van de krijgsmacht, je bedrijf te presenteren aan zo’n 250 vak- en branchegenoten. En natuurlijk om met hen te netwerken, kennis en ervaring uit te wisselen en bij te praten!

Over de stand

Op het VBOI Congres beschik je over een stand van ongeveer 2 meter diep en 3 meter breed. Bij de stand staat een tafel met twee stoelen. Ook is er een 220 Volt-aansluiting voorzien.  Vanaf 9.00 uur kun je de stand opbouwen. Het congres eindigt om 18.30 uur. Vanaf dat moment kun je de stand weer afbreken.


De belangrijkste wapenfeiten:

  • Het VBOI Congres is hét event voor technici in het beheer en onderhoud van vastgoed binnen de gezondheidszorg.

  • Indrukwekkende locatie. Je staat met je stand letterlijk tussen de pronkstukken van de Nederlandse krijgsmacht!

  • Sprekers van kaliber, met duurzaamheidsdeskundige Helga van Leur als dagvoorzitter.

  • 250 branche- en vakgenoten waaraan je je bedrijf kunt presenteren.

  • Ruim opgezet programma, zodat je voldoende tijd hebt om te netwerken.

Interesse?

Meld je direct aan. Wees er snel bij, want er zijn slechts dertig stands beschikbaar! Neem voor meer informatie contact op met secretariaat@vboi.nl

Naar overzicht