Vboi

17 februari 2022Themabijeenkomst inzet en onderhoud warmtepompen

*** LET OP NOG MAAR 2 PLAATSEN BESCHIKBAAR ***

Yes, het kan weer! Op woensdag 30 maart a.s. willen wij als vereniging het nogmaals proberen: Een duik in de techniek van de warmtepomp, vanuit de bril van de beheerder. 

Hoe kun je als afdeling Techniek van een verzorgingstehuis of ziekenhuis het meeste rendement uit de warmtepomp verkrijgen. Waar kun je zelf op letten, hoe word je de ideale sparringpartner voor de installateur die het installatie onderhoud uitvoert. En uiteraard ook hoe werkt zo’n ding nu ook alweer?

In een “snelkokersessie” lopen we al deze zaken na en gaan we tevens de nieuwbouw van het Tergooi ziekenhuis locatie Hilversum bekijken.

Het programma
15:45 uur   Ontvangst met koffie Tergooi ziekenhuis locatie Hilversum
16:00 uur   Rondleiding nieuwbouw Tergooi
17:15 uur   Discussie, uitleg over inzet warmtepompen
                    (onder het genot van een broodje e.d.)
19:00 uur   Afsluiting

Samen sterk
Als tweede willen we het met jullie hebben over de VBOI als vereniging. Doen we nog steeds de juiste dingen en sluiten we nog steeds aan op de behoefte van de leden en passen we nog in het tijdsbeeld. Hiervoor willen we graag bij jullie langskomen om van jullie eens te horen hoe jullie hierover denken. De eerste aanzet kunnen we hiervoor geven tijdens deze bijeenkomst.

Interesse gewekt?
De VBOI-themabijeenkomst is er voor iedereen die zich bezighoudt met onderhoud en beheer in instellingen. De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Ben jij er ook bij? Noteer woensdag 30 maart a.s. in je agenda en meld je via dit formulier aan! Kijk voor meer informatie op www.vboi.nl.

We kijken ernaar uit je (weer) te ontmoeten!

Hartelijke groeten namens,
het bestuur van de VBOI: Jan-Martien Touw, Gert-Jan Maas, Marc Verhelst

Naar overzicht