Vboi

18 november 2021Update themabijeenkomst inzet en onderhoud warmtepompen

Helaas...

In het laatste bericht dat we aan jullie hebben gestuurd, gingen we er nog vanuit dat we elkaar na lange tijd op 25 november a.s. weer zouden ontmoeten. Onze themabijeenkomst over de inzet en onderhoud van warmtepompen in het Tergooi Ziekenhuis te Hilversum was daar bij uitstek een mooie gelegenheid voor.

Wij vinden het heel jammer, maar de realiteit heeft ons wederom ingehaald. De besmettingen lopen op en maatregelen worden weer aangescherpt. Om de veiligheid en de gezondheid van iedereen te (blijven) waarborgen, hebben wij als bestuur besloten om onze themabijeenkomst niet door te laten gaan.

We kijken vooruit
Laten we met z'n allen hopen dat 2022 een betere start zal hebben. In het verlengde daarvan zullen wij begin 2022 een nieuwe bijeenkomst organiseren en jullie daarover tijdig informeren.

Blijf op de hoogte
Hou onze site www.vboi.nl in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen. We staan graag open voor suggesties dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Ondanks de situatie waar we ons nu in bevinden, willen wij jullie alvast fijne feestdagen wensen en een sterk en gezond 2022!

Stay safe!

Hartelijke groeten namens,
het bestuur van de VBOI; Jan-Martien Touw, Gert-Jan Maas, Marc Verhelst &
de congrescommissie: Marc Schurink, Johan van Baardwijk en Robert Evers

Naar overzicht