Vboi

9 november 2021Ontmoeten wij jou ook op 25 november?

Beste vrienden van de VBOI,

In het laatste bericht dat we aan jullie hebben gestuurd, gingen we er nog vanuit dat in november ons jaarcongres zou plaatsvinden. De coronacijfers zagen er toen nog goed uit en het leek erop dat we weer bijeenkomsten konden gaan organiseren. We wilden weer kennis delen, informatie uitwisselen en vooral elkaar weer live ontmoeten!

Helaas heeft de realiteit ons wederom ingehaald. De besmettingen lopen op en maatregelen worden weer aangescherpt. Al deze onzekerheden bij elkaar hebben ons doen besluiten (mede ook vanwege de financiële risico’s) om ook dit jaar het congres niet door te laten gaan. Gelukkig zit er op het potlood dat we afgelopen maart aan jullie stuurden een gummetje. Hiermee kunnen we de datum uitstuffen en er een nieuwe datum in 2022 voor in de plaats zetten. Deze datum laten we nog aan jullie weten.

De radertjes blijven draaien
Niets doen is ook geen optie, vandaar dat wij op 25 november a.s. een themabijeenkomst organiseren over de inzet en onderhoud van warmtepompen. Dit willen wij combineren met een bezoek aan de nieuwbouw van het Tergooi ziekenhuis in Hilversum.

Waar kun je als beheerder op letten bij de inzet van warmtepompen, hoe kun je het maximale rendement eruit halen en waar start je als je overstapt op een warmtepomp?

Het programma:

15:30 uur   Ontvangst met koffie Tergooi Ziekenhuis in Hilversum

16:00 uur   Rondleiding nieuwbouw Tergooi

17:15 uur   Discussie, uitleg over inzet warmtepompen (onder het genot van een versnapering)

18:30 uur   Afsluiting.

Samen sterk
Als tweede willen we het met jullie hebben over de VBOI als vereniging. Doen we nog steeds de juiste dingen en sluiten we nog steeds aan op de behoefte van de leden en passen we nog in het tijdsbeeld. Hiervoor willen we graag bij jullie langskomen om van jullie eens te horen hoe jullie hierover denken. De eerste aanzet kunnen we hiervoor geven op deze bijeenkomst. 

Interesse gewekt?
De VBOI-themabijeenkomst is er voor iedereen die zich bezighoudt met onderhoud en beheer in instellingen. De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Ben jij er ook bij? Noteer donderdag 25 november a.s. in je agenda en meld je via dit formulier aan.

We kijken ernaar uit je (weer) te ontmoeten!

Naar overzicht