Vboi

7 december 2020Denk jij mee over het VBOI jaarcongres 2021?

Novembermaand? VBOI congresmaand!
Al 27 jaar staat de maand november in het teken van ons jaarcongres. Dit jaar begonnen we vol goede moed aan de voorbereidingen van de 28e editie. Helaas gooide Corona roet in het eten en moesten we het jaarcongres cancelen. Sindsdien is het vanuit onze kant stil geweest, maar we hebben niet stil gezeten! Hoog tijd dus voor een update.

Impact Corona
De Coronacrisis heeft een enorme impact op onze branche. Een deel van onze zorg- en bedrijfsleden maakt zware, onzekere tijden door. Andere leden moeten juist harder werken dan ooit. Ook wij, de bestuursleden van de VBOI, hebben een drukke periode achter de rug. Tegelijkertijd missen we de netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en andere samenkomsten enorm.

Persoonlijk contact
De kracht van de VBOI is het persoonlijke contact tussen en met onze leden en juist dat is nu even niet mogelijk. We kunnen dan ook niet wachten om weer een gezellige en informatieve bijeenkomst te houden. Zodra dit weer kan, laten we snel van ons horen!

Jaarcongres 2021: welk thema?
Met de veelbelovende berichten over een vaccin durven we ook alvast na te denken over het VBOI jaarcongres 2021. Hiervoor hebben we een aantal mogelijke thema’s in gedachten:

  • Corona, lessons learned.
  • Digitalisering van onderhoud en beheer in de zorg.
  • Duurzaamheid binnen de zorg.
  • Trends in onderhoud en beheer in de zorg.

Welk thema heeft jouw voorkeur? Laat het ons hier weten of stuur een e-mail naar secretariaat@vboi.nl

Namens het bestuur van de VBOI: Jan-Martien Touw, Gert-Jan Maas,
Marc Verhelst & de congrescommissie: Marc Schurink, Johan van Baardwijk en
Robert Evers hartelijk dank voor jullie input en stay safe!

Naar overzicht