Vboi

23 september 2019VBOI-Congres 2019: we komen alvast in de stemming!

Het lijkt misschien nog ver weg, maar over niet meer dan 7 weken vindt alweer de 27e editie van het VBOI-Congres plaats. Op woensdag 6 november a.s. staan we in het 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont om met elkaar van gedachten te wisselen over het thema: ‘Veilige zorg, zo doet de techniek dat!’ Hoog tijd om alvast in de stemming te komen!

Nog één keer nagenieten
Op het VBOI-Congres hangt altijd een bijzondere sfeer. De locatie, de dagvoorzitter en de sprekers dragen daar voor een groot deel aan bij, maar zeker ook het gegeven dat we er allemaal met hetzelfde doel zijn: kennis uitwisselen over toptechniek in de zorg. Vorig jaar vond het VBOI-Congres plaats in het Nationaal Militair Museum in Soest met als thema digitale duurzaamheid. Was jij erbij en wil je nog één keer nagenieten van deze enerverende middag? Of ben je benieuwd wat je van een VBOI-Congres kunt verwachten? Bekijk hier het filmpje van het VBOI-Congres 2018!

Bijzondere locatie
Dit jaar pakken we het iets anders aan. We kozen voor een locatie die wellicht minder spectaculair is dan het Nationaal Militair Museum, maar minstens zo bijzonder. Het 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont in Ede is een unieke accommodatie en tevens een locatie van een van onze trouwe instellingsleden: het Leger des Heils. We gaan dus letterlijk bij een VBOI-lid op bezoek!

Als reïntegratiebedrijf van het Leger des Heils helpt 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont jaarlijks zo’n honderd mensen op hun weg terug naar de arbeidsmarkt en dat vanuit een missie die naadloos aansluit op wat wij als branchevereniging voor ogen hebben: mensen verbinden en unieke ontmoetingen mogelijk maken.

Wil je het congrescentrum én het hotel van Belmont ervaren? Combineer je deelname aan het VBOI-Congres met een overnachting! Kijk voor boekingen op www.5050-belmont.nl.

Hans Kazàn als dagvoorzitter
Dit jaar heeft het congres een magisch tintje en dat heeft alles te maken met onze dagvoorzitter. Niemand minder dan Hans Kazàn zal het jaarcongres leiden. Als illusionist weet hij als geen ander dat veiligheid en techniek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Achter de schermen moet alles kloppen om op het podium een spectaculaire, maar veilige show weg te geven. In de zorg is dat niet anders. Om de beste en meest geavanceerde zorg te verlenen, moet de achterliggende techniek feilloos in orde zijn.

Nog niet ingeschreven?

Direct naar inschrijfformulier bezoeker

Direct naar inschrijfformulier standhouder
Wees er snel bij want er zijn nog 2 stands beschikbaar!

Geen VBOI-lid?
Ook dan ben je van harte welkom op het VBOI-Congres. De toegang is gratis. Meld je van tevoren wel aan als bezoeker. Wil je naast het jaarcongres ook op andere manieren gebruikmaken van het VBOI-netwerk? Meld je dan aan als VBOI-lid!

Naar overzicht