Vboi

2 september 2019VBOI-Congres krijgt magisch tintje

Al heel wat leden hebben zich aangemeld voor het 27e VBOI-Congres. Op woensdag 6 november a.s. komen we bijeen in het 50|50 Hotel- en Congrescentrum Belmont te Ede, om met elkaar van gedachten te wisselen over het thema: ‘Veilige zorg, zo doet de techniek dat’. Het belooft een bijzonder congres te worden met dit jaar zelfs een magisch tintje…

Direct naar het aanmeldingsformulier.

Hans Kazàn als dagvoorzitter
Het magische tintje heeft alles te maken met onze dagvoorzitter. Niemand minder dan Hans Kazàn zal het jaarcongres leiden. Als illusionist weet hij als geen ander dat veiligheid en techniek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Achter de schermen moet alles kloppen om op het podium een spectaculaire, maar veilige show weg te geven. In de zorg is dat niet anders. Om de beste en meest geavanceerde zorg te verlenen, moet de achterliggende techniek feilloos in orde zijn.

Gevarieerd programma
Op dit moment werken we het dagprogramma uit. Net als vorig jaar kun je een uitgebreid en gevarieerd programma verwachten, met zowel plenaire sessies als workshops. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere legionellabeheersing, brandpreventie, en risicomanagement. Zodra het definitieve programma bekend is, informeren we je hierover. Ook stellen we de komende tijd de sprekers aan je voor.

Overnachten in Belmont
Kom je van ver en/of wil je zeker op tijd zijn voor het congres? Je kunt in het 50|50 Hotel- en Congrescentrum Belmont een overnachting boeken. Zie www.5050-belmont.nl.

Nog niet aangemeld?
Wil jij de magie van het VBOI-Congres ook ervaren? Meld je dan aan als bezoeker! De toegang is gratis, ook voor niet-leden!

Naar overzicht