Vboi

8 juli 2019Inschrijving VBOI-Congres 2019 geopend!

Kom 6 november a.s. ook naar het 50|50 Hotel- en Congrescentrum Ede!

Na het succes van vorig jaar zijn de voorbereidingen voor het VBOI-Congres 2019 alweer in volle gang. De 27e editie van ons jaarcongres vindt plaats op woensdag 6 november a.s. Noteer deze datum alvast in je agenda en schrijf je in als bezoeker! Het congres vindt plaats op een bijzondere locatie in Ede.

Naar het inschrijfformulier

Thema en programma
Het thema dit jaar is ‘Veilige zorg, zo doet de techniek dat’. Tijdens het congres wisselen we met elkaar van gedachten over onderwerpen als legionellabestrijding en elektrische veiligheid. Net als vorig jaar bieden we een uitgebreid en gevarieerd programma met een inspirerende dagvoorzitter en boeiende sprekers. Wie dat zijn? Dat laten we je binnenkort weten!

Unieke locatie
De locatie is anders dan je gewend bent. We hebben dit jaar gekozen voor het 50|50 Hotel- en Congrescentrum Belmont in Ede, een locatie van het Leger des Heils. Met deze keuze steunen wij een van onze zorgleden. Kom je van ver en/of wil je zeker op tijd zijn? Je kunt op deze bijzondere locatie een overnachting boeken, zie www.5050-belmont.nl.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op www.vboi.nl of schrijf je in als bezoeker.

De toegang is gratis, ook voor niet-leden.

Graag tot ziens op 6 november!

Naar overzicht