Vboi

8 juli 2019Bedrijfslid? Huur een stand tijdens het VBOI-Congres!

Ben je bedrijfslid bij VBOI? Wij nodigen je van harte uit om als standhouder deel te nemen aan het VBOI-Congres. Het congres vindt plaats op woensdag 6 november 2019.

Interesse?
Schrijf je direct in!

Presenteer je bedrijf aan 200 vak- en branchegenoten!
Als standhouder heb je de unieke mogelijkheid om je bedrijf te presenteren aan 200 vak- en branchegenoten. En natuurlijk om met hen te netwerken, kennis en ervaring uit te wisselen en bij te praten!

De kosten voor een stand bedragen € 650,- euro. Hiervoor krijg je een ruimte van 2 x 3 meter voor twee medewerkers. De ruimte is inclusief twee barkrukken, een statafel en een stroompunt van 230V. De stands worden zoveel mogelijk geïntegreerd met de horecapunten en natuurlijk zorgen we voor goede catering, zowel tussen de middag als aan het einde van de dag.

Thema en programma
Het thema dit jaar is ‘Veilige zorg, zo doet de techniek dat’. We wisselen met elkaar van gedachten over onderwerpen als legionellabestrijding en elektrische veiligheid. Net als vorig jaar bieden we een uitgebreid en gevarieerd programma met een inspirerende dagvoorzitter en boeiende sprekers. Wie dat zijn? Dat laten we je binnenkort weten!

De locatie
De locatie is anders dan je gewend bent. We hebben dit jaar gekozen voor het 50|50 Hotel- en Congrescentrum Belmont in Ede. Met deze locatie van het Leger des Heils steunen wij direct een van onze zorgleden.

50|50 Hotel- en Congrescentrum Belmont geeft mensen een kans: op werk, op het aanleren van nieuwe vaardigheden of op een vakantie. Zo biedt 50|50 Hotel- en Congrescentrum Belmont inspirerend werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Via werk in bijvoorbeeld de bediening, housekeeping, receptie, technische dienst of op het buitenterrein kunnen deze mensen terugkeren in het arbeidsproces. Tegelijkertijd organiseert het Leger des Heils jaarlijks meer dan dertig vakanties in 50|50 Hotel- en Congrescentrum Belmont. Mensen die zich normaal gesproken geen vakantie kunnen veroorloven, kunnen een weekend of (mid)week even afstand nemen van de zorgen in hun leven.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op www.vboi.nl of schrijf je in als standhouder.

Naar overzicht