Vboi

5 april 2019Topzorg vraagt toptechniek!

De komende jaren zetten we stevig in op het thema ‘topzorg vraagt toptechniek’. We vragen extra aandacht voor het belang van beheer en onderhoud van technische installaties in zorginstellingen. En dat is hard nodig.

We hebben de afgelopen jaren bij een aantal ziekenhuizen kunnen zien wat de gevolgen zijn van een niet goed functionerende technische installatie: van deuren die niet meer open gingen tot een complete shutdown van ziekenhuizen. We hoeven je niet uit te leggen dat dit (levens)gevaarlijk is!

Kennis en netwerk

Onder het motto ‘topzorg vraagt toptechniek’ zetten we onze kennis en ons netwerk in om de kwaliteit en veiligheid van beheer en onderhoud op het hoogste niveau te houden. Dit doen we o.a. door informatie te delen en bijeenkomsten te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een bijeenkomst over een nieuwe NEN-norm of een brainstormsessie over het werven van goed technisch personeel.

Meer weten of kennisdelen?

Wil je meer weten over ons meerjarenthema ‘topzorg vraagt toptechniek’? Of heb je zelf een goede suggestie om het thema voor het voetlicht te brengen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar secretariaat@vboi.nl.

Naar overzicht