Vboi

16 november 2018Naar welke workshop ga jij?

Aankomende woensdag gaan we met elkaar op missie tijdens het 26e VBOI Congres, ditmaal gehouden in het Nationaal Militair Museum in Soest. Ben jij er ook bij? Tijdens het congres heb je twee keer de gelegenheid om aan een workshop deel te nemen. Deze workshops gaan dieper in op een specifiek, actueel onderwerp dat aansluit bij het thema ‘digitale duurzaamheid’. Je kunt kiezen uit onderstaande onderwerpen:

Door wie?

Onderwerp

Spreker

E-Nolis

Meten is weten; van energiemeter naar verduurzamingsstrategieBert Elkhuizen
HyTEPSDe impact van duurzaamheid op het elektrisch net, power quality fenomenen in ziekenhuizenChristan van Dorst
Amphia Renovatie van het Amphia, uitdagingen om bestaande bouw te verduurzamen

Jan-Martien Touw

Over de sprekers
De workshops worden gegeven door ervaren vakspecialisten in het beheer en onderhoud van zorgvastgoed. Met gepaste trots stellen wij hen aan je voor:

Bert
Bert Elkhuizen
Bert is werkzaam bij het bedrijf E-Nolis, een bedrijf dat software biedt voor smart energiemanagement van gebouwen. Binnen E-Nolis is Bert verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van producten. Met meer dan twintig jaar ervaring bij TNO en betrokken bij vele nationale en internationale ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing is Bert de aangewezen persoon voor de workshop ‘Meten is weten’. Tijdens deze workshop maakt Bert je graag deelgenoot van zijn expertise in verduurzamingsstrategieën.

Christan
Christan van Dorst 
Als Manager Technical Engineering bij HyTEPS geeft Christan leiding aan een team van hooggekwalificeerde en enthousiaste engineers. Ook biedt hij uiteenlopende klanten advies en oplossingen op het gebied van power quality en energie-efficiëntie. Christan studeerde Electrical engineering and business management aan Avans Hogeschool en startte zijn carrière als Electrical Engineer bij Spie. In 2008 sloot hij zich aan bij Jorlan Peeters van HyTEPS. Tijdens de workshop neemt Christan je aan de hand van business cases mee in de wereld van power quality fenomenen.
 
Jan-Martien
Jan-Martien Touw
Jan-Martien is Productmanager Vastgoed en Techniek bij het Amphia ziekenhuis in Breda en voorzitter van de VBOI. Mensen verbinden en kennis delen zijn volgens Jan-Martien de belangrijkste taken van de VBOI. En dat is ook precies waar het congres voor bedoeld is. Tijdens de workshop deelt Jan-Martien zijn kennis over de renovatie van het Amphia ziekenhuis. Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaat hij met name in op de vele uitdagingen die bij renovaties van bestaand vastgoed komen kijken. Jan-Martien heeft bijna twintig jaar ervaring met (ver)bouw, beheer en onderhoud van ziekenhuizen.

Nog niet aangemeld?
Doe dit uiterlijk vandaag! Naar aanmeldformulier

Naar overzicht