logo linkedin
 •  

  Lid worden?

  Spreekt de VBOI u aan?

  Als u werkzaam bent binnen een technische dienst van een zorginstelling, woningbouwcorporatie of scholengemeenschap, of levert u aan deze doelgroep, dan is een lidmaatschap een slimme keus.

  Lees verder
 •  

  VBOI

  Vereniging voor Beheer en Onderhoud in Instellingen

  VBOI is een brancheorganisatie voor technici, die belast zijn met het beheer en onderhoud van vastgoed binnen de gezondheidszorg.

  Lees verder
 •  

  Adverteren

  Snel uw doelgroep bereiken?

  Uw advertentie in ons magazine wordt door meer dan 500 mensen gelezen. Dat lijkt weinig, maar het is wel uw directe doelgroep en u steunt gelijk uw VBOI. Voor nadere informatie neemt u contact op met de redactie.

  Lees verder
 •  

  congres 2017

  Prodent Fabriek

  Donderdag 16 november 2017 -  Parkeren Eemplein te Amersfoort

  Lees verder
Strik
Gelukkig nieuwjaar!   Binnenkort kunt u hier onze nieuwe website uitpakken!  

Wat is de VBOI

VBOI is een brancheorganisatie voor technici, die belast zijn met het beheer en onderhoud van vastgoed binnen de gezondheidszorg en/of sterke economische banden hebben met dit beheer en onderhoud.

De 350 leden leveren dagelijks, direct en indirect, diensten aan ongeveer één miljoen afnemers. Daarmee is de VBOI een niet te verwaarlozen speler in de zorg en de op een na grootste organisatie in Nederland binnen deze specifieke vastgoedsector.
Bovendien heeft de vereniging een maatschappelijke waarde. De prestaties van de leden zijn mede bepalend voor de waardering en het aanzien van de aangesloten instellingen en organisaties.

Kennis en kunde staan centraal binnen de vereniging. Om dit te blijven garanderen, is ruimte nodig. Ruimte om te veranderen en te blijven verbeteren. Het is de taak van het bestuur daar goede voorwaarden en mogelijkheden voor te scheppen.

In het beleid van de vereniging staat het individuele lid centraal. Er worden mogelijkheden geboden om te komen tot een hoge graad van kwalitatieve dienstverlening, die maximaal aansluit bij de vraag. Daarnaast worden er kaders geschapen voor die dienstverlening.

De VBOI communiceert op een open manier en is transparant over haar beleid en ondersteuning naar de leden.
banner vboi
VBOI Leden: