logo linkedin
 •  

  Adverteren

  Snel uw doelgroep bereiken?

  Uw advertentie in ons magazine wordt door meer dan 500 mensen gelezen. Dat lijkt weinig, maar het is wel uw directe doelgroep en u steunt gelijk uw VBOI. Voor nadere informatie neemt u contact op met de redactie.

  Lees verder
 •  

  Lid worden?

  Spreekt de VBOI u aan?

  Als u werkzaam bent binnen een technische dienst van een zorginstelling, woningbouwcorporatie of scholengemeenschap, of levert u aan deze doelgroep, dan is een lidmaatschap een slimme keus.

  Lees verder
 •  

  VBOI

  Vereniging voor Beheer en Onderhoud in Instellingen

  VBOI is een brancheorganisatie voor technici, die belast zijn met het beheer en onderhoud van vastgoed binnen de gezondheidszorg.

  Lees verder
 •  

  congres 2017

  Prodent Fabriek

  Donderdag 16 november 2017 -  Parkeren Eemplein te Amersfoort

  Lees verder
Strik
Gelukkig nieuwjaar!   Binnenkort kunt u hier onze nieuwe website uitpakken!  

Wilt u lid worden van de VBOI?

De VBOI kent instellingsleden, overige leden en donateurs. 
Onze leden hebben inspraak op het beleid van de VBOI, een vereniging die zich tot doel gesteld heeft haar leden te ondersteunen bij het uitoefenen van hun taak.

Instellingsleden
U bent instellingslid, als u in loondienst bent bij een erkende zorginstelling, uw contributie bedraagt daarbij € 60 per kalenderjaar.

Overige leden
Bent u niet in dienst van een erkende zorginstelling dan valt u onder de "overige leden". De contributie bedraagt dan € 300 per kalenderjaar. 
Om een gezonde verhouding te kunnen behouden tussen instellingsleden en overige leden, zal bij aanmelding van een lidmaatschap een instellingslid aangedragen moeten worden.

Procedure

Het lidmaatschap van de VBOI loopt gelijk met het kalenderjaar en wordt telkens stilzwijgend met een jaar verlengd. De algemene voorwaarden zijn na te lezen in onze statuten en huishoudelijk reglement. Indien u interesse heeft voor het lidmaatschap van de VBOI, klik hier voor het aanmeldformulier

Donateurs
Donateurs zijn zij die eenmalig of regelmatig een bedrag storten in de verenigingskas ten behoeve van een activiteit of dienst, waaraan zij hun naam verbonden willen zien. Donaties zijn voor één kalenderjaar.

Donateur worden
Voor donaties en de mogelijkheden daaromtrent neemt u contact op met onze ledenadministratie@vboi.nl.
banner vboi
VBOI Leden: